Loading...
Gratis frakt
Hem| Alla E-vätskor| Syntetiska Nikotin E-vätskor| Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 3mg

Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 3mg

Modell: : RHLBSE25157267

Vanligt pris Från: 140.76kr  136.64kr|spara: 3% rabatt
powerby cards

Frakt och hantering

 

Ny leveransprocess och spårningsmeddelanden

 

Vi är stolta över att behandla din beställning snabbt, med de flesta beställningar som lämnar vår anläggning på mindre än 24 timmar. Under perioder med hög efterfrågan kan bearbetningen ta upp till 72 timmar. Vi använder ett pålitligt fraktnätverk för vape-post för att säkerställa snabb leverans av dina paket.

 

I kassan kommer du att få leveransmetoden och beräknade leveranstider, som kan variera beroende på din plats och lokala tjänsteleverantör. Ett spårningsmejl kommer automatiskt att skickas ut till dig när beställningen har behandlats på vår anläggning.

 

*Observera att alla transittider är uppskattningar och inkluderar inte helger eller helgdagar.

 

Om du befinner dig i mellanvästern eller östra hälften av USA kan din beställning genomgå en 2-stegs leveransprocess.

 

För att optimera besparingar och spara på fraktkostnader, överväg att köpa din beställning i bulk.

 

PUDOpoint - Hämtningsalternativ hos ett lokalt företag

 

Vi är stolta över att arbeta med PUDOpoint för att erbjuda en bekväm och säker hämtningsdisk på ett lokalt företag nära dig!

 

Vårt team skickar ditt paket till den PUDO-plats du valde i kassan baserat på postnummersökning. När beställningen har levererats till företagsplatsen får du ett e-postmeddelande om att den är redo att hämtas med adressplats, ordernummer och öppettider.

 

Du kan hämta paket vid en tid och plats som passar dig utan att behöva oroa dig för paket som lämnas vid din dörr när du är ute!

 

Ny servicetäckning

 

Du kanske ser att vi inte kan skicka till några av våra kunder, främst på grund av logistiska begränsningar eller brist på regional transporttjänst i vissa områden på kontinentala USA. Men vårt fraktnätverk med 20+ lokala regionala transportörer expanderar varje vecka så registrera dig för att få ett meddelande när vi kan skicka till dig igen!

 

Om vi inte kan skicka till din destination kommer ett meddelande att indikeras i kassan. Var noga med att kontrollera vår postnummerkontroll och registrera dig för aviseringar. Dessutom, kolla in med oss vid ett senare tillfälle eftersom vi lägger till servicetäckning varje vecka.

 

Obligatorisk vuxensignaturtjänst

 

I enlighet med federal jurisdiktion och lagar kommer alla vapepostorder att kräva användning av vuxensignaturbekräftelse (21+) vid leverans för paket som innehåller e-cigarettrelaterade produkter. För att ta emot detta paket måste mottagaren visa en korrekt form av statlig fotolegitimation till leveransmedarbetaren för åldersbekräftelse.

 

Tjänsten Adult Signature kräver en extra avgift på $7 och priserna kommer att återspeglas under utcheckningsprocessen. Om det är bekvämare för dig kan vi skicka dina vape-växlar till en företagsadress. Vi kan inte skicka till postboxar.

 

Tidslinjer för frakt och hantering

 

Det kan ta 24 till 72 arbetstimmar att bearbeta innan det skickas ut för alla beställningar. Efter bearbetningsperioden kommer ett spårningse-postmeddelande automatiskt att skickas till kunden för att bekräfta att paketet är i slutskedet av uppfyllandet. Leveransmetod och beräknade leveranstider kommer att tillhandahållas i kassan, beroende på var du befinner dig.

 

Internationella paket - Ingen uppskattning tillgänglig, spårning visar rörelse från vår anläggning och sedan när den anländer till ditt land (Om du inte har fått några uppdateringar, kontakta din lokala tullmyndighet).

 

Obs! Under den hektiska semesterperioden eller ökningen av försäljningen kan bearbetningen ta upp till 5 arbetsdagar. Vårt team arbetar hårt varje dag för att säkerställa att kunderna får paket så snart som möjligt så vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

 

Vi behandlar beställningar från 08:00 PST - 16:00 PST på måndag till fredag. Fraktfraktare behandlar inte beställningar på helger och Högtider.

 

Åter avsändaren

 

Alla återsändningstjänster är efter vapebutikersverige s eget gottfinnande.

 

Om ett paket returneras till oss på grund av obeställbar adress, såsom felaktig eller ofullständig adress, är vi inte skyldiga att utfärda en återbetalning eller skicka ersättningsvaror på vår bekostnad. Om varor returneras till oss på vår anläggning kommer en återbetalning att erbjudas minus portokostnaden.

 

Om ett paket returneras till avsändaren på grund av att transportören inte kunde samla in en vuxensignatur och ett ID-bevis, förbehåller sig vapebutikersverige rätten att dra av en avgift på 15 USD från återbetalningen av beställningen. Dessutom förbehåller sig vapebutikersverige rätten att skicka om en ersättningsbeställning först efter att originalpaketet har returnerats till oss och bearbetats och vi är inte skyldiga att skicka om dem på vår bekostnad.

 

Statens föreskrifter

 

Beställningar med förbjudna varor kommer att tas bort och annulleras från beställningen, under förutsättning att hela beställningen annulleras och återbetalas medan resten av paketet behandlas normalt.

 

All Vape-försäljning har begränsats till följande platser och kan sträcka sig till andra områden som inte är listade här:

 

  • Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah och Vermont
  • Städer - San Francisco, Anchorage

 

Försäljning av smaksatta e-vätska är begränsad till följande platser och kan sträcka sig till andra områden som inte är listade här:

 

  • Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  • Städer - Chicago, Washington DC

 

Observera att listan över begränsningar inte är uttömmande. Restriktioner kan variera beroende på stat och kan sträcka sig till olika produktkategorier inom varje jurisdiktion över hela landet. Dessutom kan användningen av kuponger vara begränsad på grund av jurisdiktionsspecifika begränsningar.

 

Internationella beställningar

 

Om ditt land/delstat inte finns med i listan under utcheckningsprocessen kan vi inte acceptera betalning från eller skicka till ditt land för närvarande.

 

  1. Alla sålda produkter är listade kommer inte att automatiskt omvandlas till din lokala valuta. vapebutikersverige ansvarar inte för eventuella omvandlingsavgifter i samband med internationella beställningar.
  2. Alla tullar, skatter, moms och eventuella frakttjänster relaterade avgifter täcks inte och kunderna är ansvariga för dessa betalningar. Dessutom är vapebutikersverige inte ansvarig för några paket som beslagtas eller stoppas av myndigheterna, eller några avgifter som krävs för internationella tullar.

 

Av alla anledningar till att paketet medfört några extra fraktkostnader, såsom att avvisas av tullen, fel adressleverans eller skickas tillbaka till avsändaren från kunden, är den extra kostnaden föremål för avdrag från den ursprungliga betalningen.

 

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dina lokala myndigheter för mer regler och förordningar angående elektroniska cigaretter och vapingprodukter.

 

Förlorade och ej levererade paket

 

Förlorade eller ej levererade paket är inte ansvariga för vapebutikersverige , och alla problem som uppstår på grund av paket som inte tagits emot måste lösas av kunden, med tredjepartsoperatören som används. vapebutikersverige strävar efter att underhålla och lösa sådana ärenden, och eventuella felaktiga leveransproblem måste rapporteras inom 48 timmar efter den senaste spårningsuppdateringen.

 

vapebutikersverige kommer inte att ansvara för paket som visas som levererade när de skickas till tredjepartsfraktare. Eventuella problem som uppstår med sådana försändelser som är märkta som levererade måste lösas av kunden med tredjepartsfraktbolaget.

 

Observera att felaktiga och ofullständiga adressinlämningar som angetts av användaren kommer att orsaka förseningar, returer och andra problem som kommer att påverka den framgångsrika leveransen av din beställning. vapebutikersverige ansvarar inte för några och alla kostnader i samband med felaktiga och felaktiga adressinlämningar. av användaren.

 

Hur skickas reservdelar?

 

Alla ersättningsförsändelser och garantiförsändelser skickas med standardfrakt.

Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 0mg 140.76kr Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 0mg Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 6mg Vape Sverige Huckleberry Päron Acai - Pachamama - 60ml 6mg 140.76kr
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Vapebutikersverige.

VARNING: Produkterna som säljs på vapebutikersverige.com kan innehålla nikotin, en mycket beroendeframkallande kemikalie. Produkter som erbjuds på webbplatsen är inte avsedda att användas av minderåriga under 18 år, gravida eller ammande kvinnor, personer med hjärt-kärlproblem, personer med krampanfall eller någon som bör undvika att använda tobak eller nikotinprodukter av medicinska skäl. Förvara alltid elektroniska cigaretter utom räckhåll för barn.

Frakt och hantering

 

Ny leveransprocess och spårningsmeddelanden

 

Vi är stolta över att behandla din beställning snabbt, med de flesta beställningar som lämnar vår anläggning på mindre än 24 timmar. Under perioder med hög efterfrågan kan bearbetningen ta upp till 72 timmar. Vi använder ett pålitligt fraktnätverk för vape-post för att säkerställa snabb leverans av dina paket.

 

I kassan kommer du att få leveransmetoden och beräknade leveranstider, som kan variera beroende på din plats och lokala tjänsteleverantör. Ett spårningsmejl kommer automatiskt att skickas ut till dig när beställningen har behandlats på vår anläggning.

 

*Observera att alla transittider är uppskattningar och inkluderar inte helger eller helgdagar.

 

Om du befinner dig i mellanvästern eller östra hälften av USA kan din beställning genomgå en 2-stegs leveransprocess.

 

För att optimera besparingar och spara på fraktkostnader, överväg att köpa din beställning i bulk.

 

PUDOpoint - Hämtningsalternativ hos ett lokalt företag

 

Vi är stolta över att arbeta med PUDOpoint för att erbjuda en bekväm och säker hämtningsdisk på ett lokalt företag nära dig!

 

Vårt team skickar ditt paket till den PUDO-plats du valde i kassan baserat på postnummersökning. När beställningen har levererats till företagsplatsen får du ett e-postmeddelande om att den är redo att hämtas med adressplats, ordernummer och öppettider.

 

Du kan hämta paket vid en tid och plats som passar dig utan att behöva oroa dig för paket som lämnas vid din dörr när du är ute!

 

Ny servicetäckning

 

Du kanske ser att vi inte kan skicka till några av våra kunder, främst på grund av logistiska begränsningar eller brist på regional transporttjänst i vissa områden på kontinentala USA. Men vårt fraktnätverk med 20+ lokala regionala transportörer expanderar varje vecka så registrera dig för att få ett meddelande när vi kan skicka till dig igen!

 

Om vi inte kan skicka till din destination kommer ett meddelande att indikeras i kassan. Var noga med att kontrollera vår postnummerkontroll och registrera dig för aviseringar. Dessutom, kolla in med oss vid ett senare tillfälle eftersom vi lägger till servicetäckning varje vecka.

 

Obligatorisk vuxensignaturtjänst

 

I enlighet med federal jurisdiktion och lagar kommer alla vapepostorder att kräva användning av vuxensignaturbekräftelse (21+) vid leverans för paket som innehåller e-cigarettrelaterade produkter. För att ta emot detta paket måste mottagaren visa en korrekt form av statlig fotolegitimation till leveransmedarbetaren för åldersbekräftelse.

 

Tjänsten Adult Signature kräver en extra avgift på $7 och priserna kommer att återspeglas under utcheckningsprocessen. Om det är bekvämare för dig kan vi skicka dina vape-växlar till en företagsadress. Vi kan inte skicka till postboxar.

 

Tidslinjer för frakt och hantering

 

Det kan ta 24 till 72 arbetstimmar att bearbeta innan det skickas ut för alla beställningar. Efter bearbetningsperioden kommer ett spårningse-postmeddelande automatiskt att skickas till kunden för att bekräfta att paketet är i slutskedet av uppfyllandet. Leveransmetod och beräknade leveranstider kommer att tillhandahållas i kassan, beroende på var du befinner dig.

 

Internationella paket - Ingen uppskattning tillgänglig, spårning visar rörelse från vår anläggning och sedan när den anländer till ditt land (Om du inte har fått några uppdateringar, kontakta din lokala tullmyndighet).

 

Obs! Under den hektiska semesterperioden eller ökningen av försäljningen kan bearbetningen ta upp till 5 arbetsdagar. Vårt team arbetar hårt varje dag för att säkerställa att kunderna får paket så snart som möjligt så vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

 

Vi behandlar beställningar från 08:00 PST - 16:00 PST på måndag till fredag. Fraktfraktare behandlar inte beställningar på helger och Högtider.

 

Åter avsändaren

 

Alla återsändningstjänster är efter vapebutikersverige s eget gottfinnande.

 

Om ett paket returneras till oss på grund av obeställbar adress, såsom felaktig eller ofullständig adress, är vi inte skyldiga att utfärda en återbetalning eller skicka ersättningsvaror på vår bekostnad. Om varor returneras till oss på vår anläggning kommer en återbetalning att erbjudas minus portokostnaden.

 

Om ett paket returneras till avsändaren på grund av att transportören inte kunde samla in en vuxensignatur och ett ID-bevis, förbehåller sig vapebutikersverige rätten att dra av en avgift på 15 USD från återbetalningen av beställningen. Dessutom förbehåller sig vapebutikersverige rätten att skicka om en ersättningsbeställning först efter att originalpaketet har returnerats till oss och bearbetats och vi är inte skyldiga att skicka om dem på vår bekostnad.

 

Statens föreskrifter

 

Beställningar med förbjudna varor kommer att tas bort och annulleras från beställningen, under förutsättning att hela beställningen annulleras och återbetalas medan resten av paketet behandlas normalt.

 

All Vape-försäljning har begränsats till följande platser och kan sträcka sig till andra områden som inte är listade här:

 

  • Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah och Vermont
  • Städer - San Francisco, Anchorage

 

Försäljning av smaksatta e-vätska är begränsad till följande platser och kan sträcka sig till andra områden som inte är listade här:

 

  • Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  • Städer - Chicago, Washington DC

 

Observera att listan över begränsningar inte är uttömmande. Restriktioner kan variera beroende på stat och kan sträcka sig till olika produktkategorier inom varje jurisdiktion över hela landet. Dessutom kan användningen av kuponger vara begränsad på grund av jurisdiktionsspecifika begränsningar.

 

Internationella beställningar

 

Om ditt land/delstat inte finns med i listan under utcheckningsprocessen kan vi inte acceptera betalning från eller skicka till ditt land för närvarande.

 

  1. Alla sålda produkter är listade kommer inte att automatiskt omvandlas till din lokala valuta. vapebutikersverige ansvarar inte för eventuella omvandlingsavgifter i samband med internationella beställningar.
  2. Alla tullar, skatter, moms och eventuella frakttjänster relaterade avgifter täcks inte och kunderna är ansvariga för dessa betalningar. Dessutom är vapebutikersverige inte ansvarig för några paket som beslagtas eller stoppas av myndigheterna, eller några avgifter som krävs för internationella tullar.

 

Av alla anledningar till att paketet medfört några extra fraktkostnader, såsom att avvisas av tullen, fel adressleverans eller skickas tillbaka till avsändaren från kunden, är den extra kostnaden föremål för avdrag från den ursprungliga betalningen.

 

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dina lokala myndigheter för mer regler och förordningar angående elektroniska cigaretter och vapingprodukter.

 

Förlorade och ej levererade paket

 

Förlorade eller ej levererade paket är inte ansvariga för vapebutikersverige , och alla problem som uppstår på grund av paket som inte tagits emot måste lösas av kunden, med tredjepartsoperatören som används. vapebutikersverige strävar efter att underhålla och lösa sådana ärenden, och eventuella felaktiga leveransproblem måste rapporteras inom 48 timmar efter den senaste spårningsuppdateringen.

 

vapebutikersverige kommer inte att ansvara för paket som visas som levererade när de skickas till tredjepartsfraktare. Eventuella problem som uppstår med sådana försändelser som är märkta som levererade måste lösas av kunden med tredjepartsfraktbolaget.

 

Observera att felaktiga och ofullständiga adressinlämningar som angetts av användaren kommer att orsaka förseningar, returer och andra problem som kommer att påverka den framgångsrika leveransen av din beställning. vapebutikersverige ansvarar inte för några och alla kostnader i samband med felaktiga och felaktiga adressinlämningar. av användaren.

 

Hur skickas reservdelar?

 

Alla ersättningsförsändelser och garantiförsändelser skickas med standardfrakt.

Product Inquiry Popup

MEN'S SIZES                                  
US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

WOMEN'S SIZES                                  
US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

YOUTH SIZES                                  
US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25